Personvernerklæring

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet, og Dyrefor.no er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personvernforordningen (GDPR).

Formålet med behandlingen av personopplysningene er å administrere og informere om tjenestene vi tilbyr, og utføre gjøremål basert på brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt eller utlevert til andre formål. Dyrefor.no er aktiv på ulike plattformer som hjemmeside, Facebook, Twitter, Instagram og bloggen.

Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du oppgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål utenfor Dyrefor.no

I forbindelse med drift og utvikling av våre nettsider lagrer vi besøksstatistikk. Dette benyttes til å analysere hvordan brukerne anvender nettstedet slik at utviklingen dekker våre brukeres behov i størst mulig grad.

“Cookies” – informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin:

Når du besøker våre nettsider samtykker du i at vi kan lagre data på din datamaskin i form av en “cookie” for å kjenne igjen datamaskinen neste gang du besøker oss. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter alle cookies fra harddisken på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir en melding før en cookie blir lagret.

Disse informasjonskapslene, og dataene som samles inn, er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person. Vi anbefaler sterkt at du konfigurerer nettleseren til å godta cookies fra vår nettside slik at opplevelsen blir bedre og man kan dra full nytte av alle funksjoner i vår nettbutikk.

Les mer om bruken av cookies / informasjonskapsler.

E-post fra oss

Dersom du har samtykket til å abonnere på vårt nyhetsbrev sender vi deg e-poster med eksklusive tilbud og kampanjer, rabattkoder, nyheter og glade turtips eller informasjon om endringer i brukervilkår. Vi lagrer informasjon om hvilke nyhetsbrev du har mottatt, hvilke du har åpnet og hvilke lenker i nyhetsbrevet som du klikker på. Formålet er for å forbedre nyhetsbrevene, ved å redusere innhold som få brukere opplever som relevant. Vi kan også bruke informasjonen om åpning og klikk for å redusere antall nyhetsbrev vi sender deg.

Utsendelsen er basert på ditt samtykke. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på lenken som ligger nederst i hver utsendelse.

Henvendelser til kundeservice

Hvis du kontakter oss via vårt skjema for kundeservice blir det opprettet en saksnummer for din henvendelse. I noen tilfeller kan vi be om å få sendt ytterligere informasjon på e-post for å undersøke feil.

Aldersgrense

For å handle hos oss må du være minst 18 år.

Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. Dyrefor.no har gitt slik informasjon i denne erklæringen. Alle som er registrert i våre systemer har rettigheter i henhold til relevant lovverk, som inkluderer:

  • Å få innsyn i egne opplysninger, hva vi har lagret om deg. Kontakt vår personvernsavdeling.
  • At uriktige, ufullstendige eller opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Kontakt vår personvernsavdeling.
  • Å kunne bestride vår behandling av data
  • Å kunne trekke tilbake samtykke du har gitt
  • Retten til dataportabilitet. I den grad det er relevant, å kunne overføre data som vi har samlet inn under samtykke, til en annen løsning

Forespørsler skal besvares innen 30 dager av Dyrefor.no

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. I tillegg vil du som bruker når som helst kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker, med mindre det er lovpålagt å oppbevare opplysninger en viss tid (eksempelvis visse opplysninger knyttet til kjøp av tjenester i henhold til regnskapslovgivningen).

Immaterialrett:

Vi har alle immaterielle rettigheter til innhold på våre nettsteder, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra oss.

Tilsynsmyndighet

Dersom du ikke opplever at Dyrefor.no  ivaretar dine rettigheter eller andre forhold kan du henvende deg til tilsynsmyndighetene.

Datatilsynet

Web: https://www.datatilsynet.no/

E-post: postkasse@datatilsynet.no

Telefon: +47 22 39 69 00

Postadresse: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo, Norge

Hvordan kontakte vårt personvernombud

Dyrefor.no har etablert personvernombud som du kan kontakte hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, Personvernombudet er kontaktpunkt for ansatte, kunder, og tilsynsmyndigheter og er en uavhengig rolle med primære oppgave å overvåke bedriftens etterlevelse av personvernlovgivning . Ta gjerne kontakt med vårt personvernombud på post@dyrefor.no eller på telefon 977 85 355 . 

Brev kan sendes til: TSL Logistikk AS Lindebergveien 7, 2016 Frogner